Кількість
|
Вартість
|
||
|
Індійські місцеві спеції гасяться на пару традиційним способом з 24-годинним маринованим м'ясом, щоб створити цю ароматну бомбу, яка залита гострим вершковим соусом з кінзою, рисом басматі і куркумою. В якості маринаду використовується суміш вершкового йогурту і спецій. Страва дуже ситна і ідеально підійде у якості щільного обіду або вечері після важкого дня.
Склад:
Куряча грудка (30%), нарізані помідори (20%) (помідори, томатне пюре, лимонна кислота), рис басматі (16%), вершки (16%), йогурт (10%) (молоко), цибуля, часник, масло вершкове (молоко), оливкова олія, сіль, імбир, Гарам масала, куркума, кмин, перець чилі, мелений коріандр, тростинний цукор, свіжий коріандр.
Деталі:
Інформація про алергію: може містити сліди глютену.