Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Black Bike. Велосипеди. Запчастини. Екіпірування. Майстерня.

Опис товару Енергетичний гель в саше Nutrend Endurosnack Gel

Endurosnack це спеціалізований енергетичний гель з поступовим вивільненням енергії. Завдяки своїм складом він підходить для підтримки тривалої фізичної активності витривалого характеру. Для досягнення максимальної функціональності рекомендовано використовувати під час фізичного напруження (1 гель на 1 годину активності в залежності від тренованості і інтенсивності активності). Великою вигодою цього гелю є навмисне вивільнення енергії, щоб допомогти вам ефективно запобігти енергетичній кризі і таким чином максимізувати вашу продуктивність.

 

Основний енергетичний компонент становить вид вуглеводу ізомальтулоза (Palatinose ™), яка відрізняється поступовим поглинанням і високим енергетичним потенціалом і при цьому не сильно підвищує рівень цукру в крові. Простіше кажучи, Palatinose ™ є вуглеводом з низьким глікемічним індексом і енергетичним потенціалом глюкози. У зв'язку з тим, що Palatinose ™ не так сильно впливає на осмоляльність травного тракту, а гель має нульовий вміст мінералів, продукт прекрасно поєднується зі спортивними напоями і не викликає проблем з травленням. 

 

Endurosnack і його переваги

  • доповнює енергію під час навантаження
  • доповнює енергію перед навантаженням
  • постійно і повільно постачає організм енергією
  • сприяє регенерації запасів глікогену
  • покращує витривалість і силу
  • захищає м'язову масу завдяки вмісту BCAA в співвідношенні 2: 1: 1
  • має практичну форму закривається тюбика

 

Склад

ENDUROSNACK смак зелене яблуко: вода, ізомальтулоза - Palatinose ™ (є джерелом фруктози і глюкози), глюкоза, загусник ксантанова камедь, емульсія зеленого яблука (ароматизатори, барвники Е-102, можуть впливати на активність і увагу дітей і Е-131), таурин , гліцин, L-лейцин, L-аланін, регулятори кислотності лимонна кислота і яблучна кислота, L-ізолейцин, L-валін, консерванти бензоат натрію і сорбінова кислота, L-карнозин, підсолоджувачі ацесульфам К і сахароза.

 

ENDUROSNACK смак абрикос: вода, ізомальтулоза - Palatinose ™ (є джерелом фруктози і глюкози), глюкоза, загусник ксантанова камедь, таурин, гліцин, L-лейцин, L-аланін, регулятори кислотності лимонна кислота і яблучна кислота, L-ізолейцин, L- валін, консерванти бензоат натрію і сорбінова кислота, L-карнозин, підсолоджувачі ацесульфам К і сахароза, барвник бета каротин.

 

ENDUROSNACK смак апельсин + кокос: вода, ізомальтулоза - Palatinose ™ (є джерелом фруктози і глюкози), глюкоза, загусник ксантанова камедь, таурин, гліцин, емульсія апельсина (соняшникова олія, ароматизатор, барвники E-160a, E 160e, E-161b) , L- лейцин, L-аланін, регулятори кислотності лимонна кислота і яблучна кислота, L-ізолейцин, L-валін, консерванти бензоат натрію і сорбінова кислота, ароматизатори, L-карнозин, підсолоджувачі ацесульфам К і сахароза.

 

ENDUROSNACK смак Піна колада: вода, ізомальтулоза - Palatinose ™ (джерело фруктози і глюкози), глюкоза, загусник ксантанова камедь, таурин, гліцин, L-лейцин, L-аланін, регулятори кислотності лимонна кислота і яблучна кислота, емульсія ананаса (ароматизатор, барвники Е-110 - може негативно впливати на активність і увагу дітей), L-ізолейцин, L-валін, консерванти бензоат натрію і сорбінова кислота, ароматизатор, L-карнозин, підсолоджувачі ацесульфам К і сахароза.

 

ENDUROSNACK смак ожини: вода, ізомальтулоза - Palatinose ™ (є джерелом фруктози і глюкози), глюкоза, загусник ксантанова камедь, таурин, гліцин, L-лейцин, L-аланін, регулятори кислотності лимонна кислота і яблучна кислота, L-ізолейцин, L- валін, консерванти бензоат натрію і сорбінова кислота, L-карнозин, ароматизатор, підсолоджувачі ацесульфам К і сахароза, барвники Е-122 - можуть негативно впливати на активність і увагу дітей і діамантовий синій.

Дозування

  • Перед тренуванням приймайте за 20 хвилин перед початком 1 тюбик і запивайте достатньою кількістю спортивного напою
  • Під час тренування приймайте 1 тюбик протягом всього тренування

Ви можете купити енергетичний гель в саше Nutrend Endurosnack Gel за доступною ціною та з доставкою по всій Україні, оформивши замовлення на нашому сайті. Виникли питання щодо товару? Телефонуйте нам: 067-689-48-95. Будемо раді надати консультацію та допомогти обрати найбільш відповідний товар, який вирішить саме ваші задачі!

Бренд Nutrend
Призначення Енергія
Час вживання Під час тренування
Смак Salted caramel
Вага 50г
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Енергетичний гель в саше Nutrend Endurosnack Gel із поступовим вивільненням енергії 75 g, Salted Caramel (NRD NEW1)

Артикул 8594014866124
Немає в наявності
112 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Смак
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Нова Пошта
- *Безкоштовна доставка на замовлення від 2000 грн
- *Безкоштовна доставка кур'єром від 6000 грн.

*При замовленні на примірку двома і більше посилок, вартість доставки кожної сплачує замовник.

Магазин

м. Дніпро вул. Олеся Гончара 8;

Точки видачі товару
м. Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 58;
м. Львів, вул. Богдана Лепкого, 4;
м. Львів, вул. Городоцька, 207;
м. Київ, вул. Степана Руданського, 3А.
(заїзд з вул. Жабаєва)

Більше інформації про доставку

  • Оплата на картку (без комісії);
  • Оплата при отриманні (самовивезення);
  • Оплата частинами (Приватбанк, Монобанк).
  • Посилка в кредит від Нова Пошта

Докладніше про оплату

  • Тільки оригінальні товари!;
  • Просте повернення/обмін протягом 14 днів;
  • Гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Докладніше про повернення / обмін

Вгору