Кількість
|
Вартість
|
||
|
Булгур виник на Близькому Сході і виготовляється з різних видів пшениці. У цій страві булгур приправлений чилі у якості гарніру чудово поєднується з нежирною свининою і стегеном індички під соусом з цибулі, бекону і білих грибів. Така різноманітність інгредієнтів і два види м'яса в одній порції дає заряд життєвих сил, як ніщо інше. Чилі в комбінації з іншими прянощами створює пікантну нотку і має зігріваючий ефект, що буде доречним прохолодним вечором. Насолоджуйтеся цією високопротеїновою апетитною стравою, коли немає можливості повноцінно готувати в похідних умовах.
Склад:
Свинина (15%), індичка (15%), булгур (12%), ріпчасту цибулю, гострі ковбаски (свинина, сіль, перець, кмин, часник), бекон, печериці, пшеничне борошно, соняшникова олія, маринований червоний перець (паприка, оцет, сіль, цукор), часник, гострий перець консервований (гострий перець, вода, оцет, сіль), сіль, перець чилі.
Деталі:
Не містить лактозу.